Directe product levering uit voorraad

Voor 12:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis verzending vanaf €150

BEDRIJFSINFORMATIE

Staalband.nl is het adres van Nederland voor al uw omsnoeringsmaterialen waaronder staalband, pp band, pet band en unistrapband. Naast de omsnoeringsbanden kunt u bij staalband.nl ook terecht voor alle toebehoren zoals karren, zegels, gespen, omsnoeringsapparaten en tangen.

Door onze rechtstreekse contacten met de beste fabrikanten en ons groot inkoopvolume vindt u hier niet alleen de beste producten maar ook de beste prijzen. wij kunnen door onze grote opslagcapaciteit bijna alle omsnoeringsbanden in verschillende type en maten uit voorraad leveren. Ook kunnen wij naast het standaard band ook omsnoeringsband laten bedrukken. Dit kan niet bij staalband maar wel bij het pp band, pet band en unistrapband of ook wel wg band genoemd.

Staalband hebben wij zowel in een enkele wikkeling ook wel (rw of aw) genoemd als in een spiraalwikkeling ook wel (aw of ow) genoemd. Het staalband hebben wij zowel in een zwarte als in een verzinkte uitvoering op voorraad.

Uw order groot of klein worden netje ingepakt en op pallets geleverd. Orders voor 12:00 uur heeft u vaak al de volgende dag in huis. Betalingen gaan eenvoudig met Paypal of ideal.

Voor bedrijven met grotere afnames kunnen wij ook werken met een factuur met een betaling van 30 dagen netto.

 

WAAROM KIEZEN VOOR STAALBAND.NL

klanten die voor staalband.nl kiezen doen dit vanwege het ruime assortiment aan zowel het staalband als aan de toebehoren zoals zegels, spanners en scharen. Ook door de snelle service en de kennis welke staalband.nl heeft kiezen klanten voor staalband.nl.

 

CONTACT OPNEMEN

Wij reageren op werkdagen binnen 48 uur

De beste producten maar ook de beste prijzen

Voor 12:00 uur besteld, volgende dag in huis

Directe product levering uit voorraad